1 4 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Historik

Jansons Audio Video är i grunden ett familjeföretag som grundades av min pappa Göran Janson i början av 60 talet. I mitten av 60 talet började min äldre bror Leif som service tekniker i företaget. Tidigt 70 tal startades en avdelning för musik, ” skivbaren” som sköttes av Görans fru och min syster Inez . Mitten på 70 talet började även jag i verksamheten. De första åren jobbade jag mest med antenninstallationer för att senare bli ansvarig för musikavdelningen. Mitten av 80 talet förvärvades en butik också i Herrljunga som fortfarande är i min ägo och sköts med den äran av inger som varit företaget troget i 30 år

Vår affärsidé har alltid varit ” Service”, ett stort engagemang vid köp och som ex. kan vi alltid hjälpa till med hemleverans av din nyinköpta TV och ta hand om den gamla. Även efter köp, när och om det krånglar eller du vill har några råd så står vi alltid till tjänst.

Vi har idag en antenntekniker Per-Olov med över 30 års erfarenhet av olika problem i branschen. han ser till att du som kund får hjälp med antenn och parabol monteringar och problem och inte minst snygga monteringar i ditt TV rum. Han är certifierad Antenn 2 tekniker och ansvarar för service av de flesta centralantennerna i  komunen.
Du kan även ta ett snack med vår ”store jägare” Henrik som har sitt stora intresse inom jakt. Om det gäller jaktradio och hund gps brukar han kunna hjälpa dig. Han gör även väldigt snygga och uppskattade monteringar av väggTV.

Då all min personal varit företaget troget i många år känner vi oss fortfarande som en familj.

DU ska alltid känna dig välkommen till Jansons Audio Video så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

Mvh
Inge

50ar

Kontakta Oss

Audio Video
Torggatan 1
534 31
Vara

Tel: 0512-331 00
Email: vara@audiovideo.se

Audio Video
Storgatan 32
524 30
Herrljunga

Tel: 0513-104 04
Email: herrljunga@audiovideo.se